Blaj Londra transport persoane Anglia la adresa

Transport persoane Blaj Londra  – Specializati in transport international de persoane detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.  Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 Transport persoane Blaj Londra  la adresa marti,joi,vineri sambata

Blaj Londra transport persoane

.Transport persoane Blaj Londra  – Specializati in transport persoane Blaj Londra  , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.  Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz Blaj Londra  –  in fiecare marti,joi,vineri sambata

Curse rapide  LA DESTINATIE!!!Londra (în engleză London) este capitala Angliei și a Regatului Unit

Blaj Londra

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri,copi intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Bilet  microbuz Blaj Londra

1. Oferim transport autocar si microbuz la adresa

2. Oferim transport persoane  Romania Londra  cu plecare  in fiecare marti,joi,vineri sambata

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane

 

Telefon Rezervari

0762280240

– 0756833674