Alesd Nottingham transport pesoane

Transport persoane Alesd Nottingham Anglia si retur la adresa

Transport persoane Alesd Nottingham – Specializati in transport persoane Alesd Nottingham Anglia detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina sigurantaLunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Transport persoane Alesd Nottingham

 

Curse autocar / microbuz Alesd Nottingham –  Luni, Joi, Vineri si Sambata.

Curse rapide Alesd Nottingham direct LA DESTINATIE!!!

 

Preturi promotionale!!!

. Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane  cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur,

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Alesd Nottingham la adresa 

Orasul Nottingham apartine naţiune England, judet Derbyshire si districtul Erewash. Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

 

Telefon Rezervari

0762280240 / 0756833674