Braila Bamberg transport persoane la adresa Germania

Transport persoane Braila Bamberg Germania si retur la adresa

Transport persoane Braila Bamberg

Transport persoane Braila Bamberg – Specializati in transport international de persoane, detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

 

Curse autocar / microbuz Braila Bamberg –luni,joi,sambataâ

Curse rapide Braila Bamberg direct LA DESTINATIE!!!

 

Braila Bamberg .

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, . In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

Bamberg Braila transport persoane de la adresa

1. Oferim transport autocar si microbuz din foarte multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane cu plecare  in fiecare luni,joi,sambata

, 3.transport persoane si retur prin AlexEuro Tour cu autocare si microbuze moderne la cele mai bune preturi

4.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

 

Transport persoane Braila Bamberg la adresa

Bamberg este un oraș de tip district urban  din regiunea administrativă Franconia Superioară, Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

Autocarele si microbuzele pentru transport persoane Braila Germania si retur, te transporta rapid, in siguranta si confort din Romania spre Germania la adresa dorita, avem nevoie doar de codul postal sau de numele localitatii dorite

Telefon Rezervari

0762280240 – 0756833674