Braila Ipswich transport persoane la adresa Anglia

Transport persoane Braila Ipswich Anglia  la adresa

Transport persoane Braila Ipswich

Transport persoane Braila Ipswich  – Specializati in transport international de persoane detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar  Braila Ipswich

 Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Curse autocar / microbuz Braila Ipswich luni,joi,,sambata

Curse rapide Braila Ipswich direct LA DESTINATIE!!!

Curse microbuz Braila Ipswich

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Braila Ipswich  cu plecare  luni,joi,,sambata

3.transport persoane international la adresa cu autocare moderne si rapide oferim seriozitate si promptitudine.

4.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane  Ipswich Braila de la adresa

Orasul Ipswich apartine naţiune England, judet Suffolk si districtul Ipswich. Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise. AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA,ITALIA,OLANDA, Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

 

 Rezervari

0762280240

 0756833674

si pe www.alexeurotour.ro