Brasov Cambridge transport persoane Anglia

Transport persoane Brasov Cambridge si retur la adresa

Transport persoane Brasov Cambridge – Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

Transport persoane Brasov Cambridge

 

Curse autocar / microbuz Brasov Cambridge – Luni, , Joi, Vineri si Sambata.

Curse rapide Brasov Cambridge direct LA DESTINATIE!!!

 

Curse autocar  Brasov Cambridge

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului,  In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

Curse  microbuz Brasov Cambridge 

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Brasov Cambridge cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur, 3.

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Brasov Cambridge

Cambridge  este un oraș universitar din în regiunea East din Anglia. Este situat la 80 km nord-nord-est de Londra.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

 

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

Telefon Rezervari

0762280240  0756833674