Roman Norwich transport persoane la adresa Anglia

Transport persoane Roman Norwich Anglia la adresa si retur

Transport persoane Roman Norwich AngliaTransport persoane Roman Norwich – Specializati in transport international de persoane detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz Roman Norwich –luni,joi,sambata

Curse rapide Roman Norwich LA DESTINATIE!!!

Curse microbuz Roman Norwich

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, . In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, .

Autocarele si microbuzele pt transport persoane sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje. Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Curse autocar Roman Norwich

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra

, 2. Oferim transport persoane Roman Norwich cu plecare in fiecare zi de luni,joi,sambata

3.transport persoane si retur prin Alex Euro Tour cu autocare si microbuze moderne si la cele mai bune preturi

4. Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Norwich Roman

Orasul Norwich apartine naţiune England, judet Norfolk si districtul Norwich.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA –> GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA,ITALIA,OLANDA,DANEMARCA, ANGLIA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

 

Rezervari

0762280240

0756833674

si pe http://www.alexeurotour.ro