Roman Southampton Anglia transport persoane la adresa

Transport persoane Roman Southampton Anglia la adresa

Transport persoane Roman Southampton Anglia

Transport persoane Roman Southampton – Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectivde profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz Roman Southampton – luni,joi,sambata.

Curse rapide Roman Southampton LA DESTINATIE!!!

.Curse autocar Roman Southampton

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului,. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi,

Autocarele si microbuzele pt transport persoane sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Curse microbuz Roman Southampton

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra

, 2. Oferim transport persoane Roman Southampton cu plecare in fiecare luni,joi,sambata

3. Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

4.Asiguram transport persoane cu autocarul si microbuzul..Calatoriti rapid , la adresa si in maxim de confort.

Transport persoane Southampton Roman de la adresa

Orasul Southampton apartine naţiune England, judet Hampshire si districtul Southampton. Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise. AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA –> GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA , ANGLIA ,ITALIA,DANEMARCA. Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

 

 

Rezervari

0762280240 –

0756833674

si pe http://www.alexeurotour.ro