Roman Warrington transport persoane la adresa Anglia

Transport persoane Roman Warrington Anglia la adresa.

Transport persoane Roman Warrington

 Transport persoane Roman Warrington – Specializati in transport international de persoane, Roman Warrington  detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz Roman  Warrington – luni,joi,sambata

Curse rapide Roman  Warrington direct LA DESTINATIE!

 Curse autocar Roman Warringhton

. Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi.Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

*Curse microbuz Roman Warringhton

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur,

3. Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

4.transport persoane si retur prin AlexEuro Tour cu autocare moderne si la cele mai bune preturi

Roman Warrington

.Warrington este un oraș și o Autoritate Unitară în regiunea North West England.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.  AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

 Rezervari

  0762280240 – 0756833674 si pe http://www.alexeurotour.ro