Bacau Innsbruck transport persoane la adresa

Transport persoane Bacau Innsbruck Austria la adresa

Transport persoane Bacau Innsbruck


Alex Euro Tour va asigura transport persoane Bacau Innsbruck  la preturi convenabile direct la adresa.

Curse autocar si microbuz Bacau Innsbruck

Autocarele si microbuzele sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat , dvd, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje. Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului.

Bilete autocar/microbuz Bacau Innsbruck

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la transport persoane Bacau Innsbruck, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, .In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie pentru transport persoane Bacau Innsbruck  la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Daca accesati serviciul nostru de retur Transport persoane Bacau Innsbruck, va punem la dispozitie de asemenea plecari in fiecare zi.

Transport persoane Bacau Innsbruck LA DESTINATIE

1. Oferim transport persoane cu microbuz Bacau Innsbruck si din alte orase din tara noastra,

2. Oferim Bacau Innsbruck transport persoane cu plecare in fiecare zi

3. Oferim transport persoane Bacau Innsbruck la preturi  avantajoase.

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie. Daca doriti sa porniti la drum cu un bagaj destul de insemnat ce depaseste greutatea de 40 kg, va trebui sa achitati o suma pentru a achita diferenta.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Bacau Innsbruck

Plecari din  Bacau catre Innsbruck cu autocarul sau microbuzul zilnic. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.Innsbruck (populație ~140.000) este un oraș din sud-vestul Austriei și capitala provinciei Tirol.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane Bacau Innsbruck, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari