Constanta Austria transport persoane

Constanta Austria transport persoane si retur la adresa

Alex Euro Tour asigura transport persoane  Constanta Austria si Austria Constanta la adresa in  fiecare zi!Autocarele si microbuzele pt transport persoane Constanta Austria sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor!

 

Plecarile pt cursa Constanta Austria sunt de la Bulevardul Tomis   23:00 .

Preluarile de persoane din Austria pentru Constanta se fac de la adresa.

Constanta Austria transport persoane

Constanta Austria transport persoane

 

Reduceri si avantaje pentru transport persoane Constanta Austria 

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului.In pretul biletului sunt incluse 40 kg bagaj. Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.Serviciile de transport persoane Austria se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Experienta personalului se masoara in mii de kilometri rulati in tara si in strainatate . Astfel puteti fi siguri ca veti ajunge acolo unde v-ati propus la timp si sigur .Alex Euro Tour va pune la dispozitie curse, la destinatie cu microbuze si autocare catre Austria, cu plecari din toate zonele Romaniei catre cele mai importante orase din Austria si retur.

 

SOSIRI SI PLECARI – Constanta Austria 

Salzburg – Viena – Linz – Graz – Vilach – Klagenfurt – Leoben – St Polten-Innsbruck – Tirol-Bregenz – Kufstein-Sopron-Wels-Melk

 

Austria oficial Republica Austria , este o țară  aflată în Europa Centrală. Ea se învecinează cu Cehia și Germania, Ungaria  și Slovacia,Slovenia și Italia , Elvetia  și Liechtenstein

 

 

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240 si pe www.alexeurotour.ro

 

 

 

Rezervari