Constanta Viena transport persoane

 Transport persoane Constanta Viena Austria la adresa zilnic

Alex Euro Tour va asigura transport persoane  Constanta Viena si retur la preturi convenabile direct la adresa .Autocarele si microbuzele  sunt de ultima generatie,  dotate cu aer conditionat ,  dvd,  scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului.

Transport persoane Constanta Viena  LA DESTINATIE!!!

Curse autocar si microbuz Constanta Viena .Viena este capitala Austriei

Transport persoane Constanta Viena

Bilete autocar/microbuz Constanta Viena. 

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la transport persoane Constanta Viena, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului,  .In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie pentru transport persoane Constanta Viena si retur la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Transport persoane Constanta Viena LA DESTINATIE

1. Oferim transport persoane cu microbuz Constanta Viena din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim Constanta Viena transport persoane  cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur,

3. Oferim transport persoane Constanta Linz la preturi foarte avantajoase.

Daca iti doresti sa pornesti la drum catre Austria si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie. Daca doriti sa porniti la drum cu un bagaj destul de insemnat ce depaseste greutatea de 40 kg, va trebui sa achitati o suma pentru a achita diferenta.

 Contactati-ne pentru transport cu autocarul Constanta Viena

Plecari Constanta Viena Austria cu autocarul sau microbuzul zilnic. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane Constanta Viena, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240