Beclean Belgia transport persoane la adresa

Transport persoane Beclean Belgia si retur la adresa

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si micobuzul Beclean Belgia / Belgia Beclean,calatoriti rapid si la adresa in fiecare zi !

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Beclean Belgia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

 

Plecarile pt cursa Beclean Belgia sunt de la   Biserica Centru 12:30 .Preluarile de persoane din Belgia pentru Beclean se fac de la adresa.

Transport persoane Beclean Belgia

Transport persoane Beclean Belgia

Reduceri si avantaje pentru transport persoane Beclean Belgia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului.In pretul biletului pt  sunt incluse 50 kg bagaj.

Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Belgia la cele mai mici preturi,
In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.

Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane  se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

SOSIRI SI PLECARI – Beclean Belgia

Regatul Belgiei , cunoscut colocvial ca Belgia (neerlandeză Belgiëfranceză Belgiquegermană Belgien) este o țară în Europa de Vest.

 

Bruxelles – Liege – Hasselt – Genk – Namur – Charleroi – La Louviere – Leuven – Lier – Antwerpen – Gent – Waregem – Ieper – Kortjirk – Roeselare

Transport persoane Romania Anglia Transport persoane Romania – Anglia Transport persoane Romania Olanda

Rezervari