Bicaz Belgia transport persoane la adresa

Transport persoane Bicaz Belgia si retur la adresa zilnic

Plecarile pt cursa Bicaz Belgia sunt de la   Petrom Centru 8:00

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Bicaz Belgia ,calatoriti rapid si la adresa in fiecare zi !

Transport persoane Bicaz Belgia

Bicaz Belgia transport persoane

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane Belgia si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

 

.

Reduceri si avantaje pentru transport persoane Bicaz Belgia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Belgia si retur sunt incluse 50 kg bagaj.

Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Belgia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete
In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.

Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Bicaz Belgia se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Belgia este tara mica, bogata in orase medievale, catedrale gotice si castele vechi.

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

SOSIRI SI PLECARI – Bicaz Belgia

Belgia  este o țară în Europa de Vest.

Bruxelles – Liege – Hasselt – Genk – Namur – Charleroi – La Louviere – Leuven – Lier – Antwertep – Gent – Waregem – Ieper – Kortjirk – Roeselare

Rezervari