Craiova Belgia transport persoane

Transport persoane Craiova Belgia si Belgia Craiova la adresa zilnic

Plecarile pt cursa Craiova Belgia sunt de la BAUMAX – Iesire spre Filiasi 09:30

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Craiova Belgia,calatoriti rapid si la adresa in fiecare zi !

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Craiova Belgia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane Craiova Belgia si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Transport persoane Craiova Belgia

Transport persoane Craiova Belgia

 

Reduceri si avantaje pentru transport persoane Craiova Belgia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului.  In pretul biletului pt transport persoane Belgia si retur sunt incluse 50 kg bagaj.  Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.  De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Craiova Belgia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.
In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.

Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Belgia este tara mica, bogata in orase medievale, catedrale gotice si castele vechi.

 

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

SOSIRI SI PLECARI – Craiova Belgia

Bruxelles – Liege – Hasselt – Genk – Namur – Charleroi – La Louviere – Leuven – Lier – Antwertep – Gent – Waregem – Ieper – Kortjirk – Roeselare

Tariful afisat este valabil in momentul accesarii informatiei si poate suferi modificari .

 Transport persoane Romania Olanda Transport persoane Romania Belgia

Rezervari