Dorohoi Belgia transport persoane /AlexEuroTour la adresa

Transport persoane Dorohoi Belgia si Belgia Dorohoi la adresa zilnic

Plecarile pt cursa Dorohoi Belgia sunt de la Sens giratoriu centru – 9:00

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Dorohoi Belgia ,calatoriti rapid si la adresa

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Dorohoi Belgia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane Dorohoi Belgia si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Transport persoane Dorohoi Belgia

Transport persoane Dorohoi Belgia

 

Reduceri si avantaje pentru transport persoane Dorohoi Belgia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Belgia si retur sunt incluse 50 kg bagaj.

Puteti solicita informatii  despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa  Belgia la cele mai mici preturi.

 

Belgia este tara mica, bogata in orase medievale, catedrale gotice si castele vechi.

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Cu Alex Euro Tour puteti calatori pe ruta Romania Belgia

Regatul Belgiei  este o țară în Europa de Vest.

Daca iti doresti sa pornesti la drum si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.  Pe langa faptul ca pretul biletelor este extrem de accesibil, pe intreaga durata a calatoriei veti beneficia de tot ceea ce veti avea nevoie pentru a va putea bucura de un drum linistit si lipsit de inconveniente

Alaturi de o echipa de soferi profesionisti puteti pleca la drum linistiti in conditii de incredere totala  .Experienta personalului se masoara in mii de kilometri rulati in tara si in strainatate . Astfel puteti fi siguri ca veti ajunge acolo unde v-ati propus la timp si sigur .

SOSIRI SI PLECARI – Dorohoi Belgia

Bruxelles – Liege – Hasselt – Genk – Namur – Charleroi – La Louviere – Leuven – Lier – Antwertep – Gent – Waregem – Ieper – Kortjirk – Roeselare.Tariful afisat este valabil in momentul accesarii informatiei si poate suferi modificari .

Rezervari