Fagaras Belgia transport persoane/AlexEuroTour

Transport persoane Fagaras Belgia si Belgia Fagaras la adresa zilnic

Plecarile pt cursa Fagaras Belgia sunt de la Gara      13:00

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Fagaras Belgia  ,calatoriti rapid si la adresa.Autocarele si microbuzele pt transport persoane Fagaras Belgia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Transport persoane Fagaras Belgia

Transport persoane Fagaras Belgia

Reduceri si avantaje pentru transport persoane Fagaras Belgia 

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Fagaras Belgia si retur sunt incluse 50 kg bagaj.Puteti solicita informatii  despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa  Belgia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Belgia se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

 

 

Belgia este tara mica, bogata in orase medievale, catedrale gotice si castele vechi.

Contact – telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240 si pe http://www.alexeurotour.ro

Daca iti doresti sa pornesti la drum  si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.Pe langa faptul ca pretul biletelor este extrem de accesibil, pe intreaga durata a calatoriei veti beneficia de tot ceea ce veti avea nevoie pentru a va putea bucura de un drum linistit si lipsit de inconveniente

SOSIRI SI PLECARI – Fagaras Belgia

Bruxelles – Liege – Hasselt – Genk – Namur – Charleroi – La Louviere – Leuven – Lier – Antwertep – Gent – Waregem – Ieper – Kortjirk – Roeselare   Tariful afisat este valabil in momentul accesarii informatiei si poate suferi modificari .

Rezervari