Huedin Belgia transport persoane /AlexEuroTour

Transport  persoane Huedin Belgia si Belgia Huedin la adresa zilnic

Plecarile pt cursa Huedin Belgia sunt de la Politie   21:00

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Huedin Belgia  ,calatoriti rapid si la adresa. Autocarele si microbuzele pt transport persoane Huedin Belgia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje

 

Transport  persoane Huedin Belgia

Transport persoane Huedin Belgia

Reduceri si avantaje pentru transport persoane Huedin Belgia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Huedin Belgia si retur sunt incluse 50 kg bagaj.  Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Huedin Belgia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.
In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.

Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Huedin Belgia se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

 

Belgia este tara mica, bogata in orase medievale, catedrale gotice si castele vechi.

 

Pentru mai multe detalii,va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240 si pe alexeurotour.ro.

SOSIRI SI PLECARI – Huedin Belgia

Bruxelles – Liege – Hasselt – Genk – Namur – Charleroi – La Louviere – Leuven – Lier – Antwertep – Gent – Waregem – Ieper – Kortjirk – RoeselareTariful afisat este valabil in momentul accesarii informatiei si poate suferi modificari .

Rezervari