Iasi Belgia transport persoane la adresa

Transport persoane Iasi Belgia la adresa si Belgia Iasi zilnic

Plecarile pt cursa Iasi Belgia sunt de la MccDonalds Gara  9:30 .

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Iasi Belgia  ,calatoriti rapid si la adresa in fiecare zi! Autocarele si microbuzele pt transport persoane Iasi Belgia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Transport persoane Iasi Belgia

 

 Iasi Belgia.. Reduceri si avantaje pentru transport persoane

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Iasi Belgia si retur sunt incluse 40 kg bagaj.Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.

De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa  Belgia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.

Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.Serviciile  se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul  transportului de persoane Iasi Belgia si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Regatul Belgiei  cunoscut colocvial ca Belgia  este o țară în Europa de Vest.

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Belgia Iasi

Bruxelles – Liege – Hasselt – Genk – Namur – Charleroi – La Louviere – Leuven – Lier – Antwertep – Gent – Waregem – Ieper – Kortjirk – Roeselare

Tariful  este valabil in momentul accesarii informatiei si poate suferi modificari .

Rezervari