Moinesti Belgia transport persoane /AlexEuroTour

Transport persoane Moinesti Belgia si Belgia Moinesti la adresa zilnic

Plecarile pt cursa Moinesti Belgia sunt de la Centru(La ceas)  10:00

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Moinesti Belgia calatoriti rapid si la adresa in fiecare zi tur-retur!Autocarele si microbuzele pt transport persoane Moinesti Belgia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

 

Transport persoane Moinesti Belgia

Transport persoane Moinesti Belgia

 

 Reduceri si avantaje pentru transport persoane Moinesti Belgia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane  Belgia si retur sunt incluse 50 kg bagaj.Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.

De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie  la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane  se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane Moinesti Belgia si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

 

Belgia este tara mica, bogata in orase medievale, catedrale gotice si castele vechi.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240 si pehttp://www.alexeurotour.ro

SOSIRI SI PLECARI – Moinesti Belgia

Bruxelles – Liege – Hasselt – Genk – Namur – Charleroi – La Louviere – Leuven – Lier – Antwertep – Gent – Waregem – Ieper – Kortjirk – Roeselare

.Tariful afisat este valabil in momentul accesarii informatiei si poate suferi modificari .

Rezervari