Onesti Belgia transport persoane la adresa

Transport persoane Onesti Belgia  la adresa zilnic

Plecarile pt cursa Onesti Belgia sunt de la Gara      9:00

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Onesti Belgia  ,calatoriti rapid si la adresa in fiecare zi !Autocarele si microbuzele pt transport persoane Onesti Belgia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, sacaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Transport persoane Onesti Belgia

Reduceri si avantaje pentru transport persoane Onesti Belgia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Onesti Belgia si retur sunt incluse 40 kg bagaj.

Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Onesti Belgia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.
In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Onesti Belgia se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

 

Regatul Belgiei  cunoscut colocvial ca Belgia  este o țară în Europa de Vest.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

SOSIRI SI PLECARI – Onesti Belgia

Bruxelles – Liege – Hasselt – Genk – Namur – Charleroi – La Louviere – Leuven – Lier – Antwertep – Gent – Waregem – Ieper – Kortjirk – Roeselare

Tariful afisat este valabil in momentul accesarii informatiei si poate suferi modificari .

Transport persoane Romania Belgia Transport persoane Romania – Belgia

Rezervari