Pascani Belgia transport persoane la adresa

 Transport persoane  Pascani Belgia  la adresa zilnic

Plecarile pt cursa Pascani Belgia sunt de la Petrom 11:30

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Pascani Belgia ,calatoriti rapid si la adresa.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

 

Transport persoane Pascani Belgia

Transport persoane Pascani Belgia

Reduceri si avantaje pentru transport persoane

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului.In pretul biletului  sunt incluse 50 kg bagaj.Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Pascani Belgia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane  se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Belgia este tara mica, bogata in orase medievale, catedrale gotice si castele vechi. De asemenea nu trebuie sa uitam ca este tara ciocolatei, a berii si a diamantelor.

Asadar putem spune ca este locul care indeplineste toate cerintele unui turist pretentios. In Belgia puteti petrece cateva zile admirand arhitectura oraselor si degustand numeroasele feluri de ciocolata .

 

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

SOSIRI SI PLECARI – Pascani Belgia

Regatul Belgiei (în neerlandeză Koninkrijk België, în franceză Royaume de Belgique, în germană Königreich Belgien), cunoscut colocvial ca Belgia (neerlandeză BelgiëfrancezăBelgiquegermană Belgien) este o țară în Europa de Vest.

Bruxelles – Liege – Hasselt – Genk – Namur – Charleroi – La Louviere – Leuven – Lier – Antwertep – Gent – Waregem – Ieper – Kortjirk – Roeselare

Tariful afisat este valabil in momentul accesarii informatiei si poate suferi modificari .

Rezervari