Roman Bruxelles transport persoane Belgia la adresa

Transport persoane Roman Bruxelles Belgia la adresa si retur

AlexEuroTour va ofera servicii de transport persoane Roman Bruxelles Belgia  la preturi rezonabile. Autocarele si microbuzele pentru transport persoane Roman Bruxelles Belgia si retur, te transporta rapid, in siguranta si confort din Romania spre Bruxelles la adresa dorita, avem nevoie doar de codul postal sau de numele localitatii dorite.Transportul de persoane au un maxim profesionalism si siguranta deplina..

Transport persoane Roman Bruxelles Belgia

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

 

 

Program plecari – autocare si microbuze Roman Bruxelles Belgia

Transport persoane  Bruxelles Roman de la domiciliu cu plecari zilnice

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Calatorii dus intors Belgia Romania cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Belgia persoanele se preiau de la domociliu si se transporta rapid in siguranta si confort in Romania

Transport persoane Roman Bruxelles

 

Program autocare si microbuze Roman Bruxelles : zilnic

Bilet autocar/microbuz – Roman Bruxelles si Bruxelles Roman cu plecare in fiecare zi la adresa

 

Pretul biletului Roman Bruxelles si retur incepe de la 110 euro persoana

AlexEuroTour aplica reduceri de 10% pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat si-10% pentru copiii 1-10ani.

Transport persoane Roman Bruxelles Belgia– Curse autocar

Oferim servicii de transport international ROMANIA BELGIA de o calitate ireprosabila.Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente, la cele mai inalte standarde de siguranta, asigurate de microbuze moderne 8+1 locuri prin curse saptamanale la cele mai accesibile preturi

Transport cu microbuze Roman Bruxelles Belgia zilnic

catre urmatoarele destinatii:Bruxelles – Liege – Hasselt – Genk – Namur – Charleroi – La Louviere – Leuven – Lier – Antwertep – Gent – Waregem – Ieper – Kortjirk – Roeselare – dar si din catre alte localitati decat cele enumerate .

Cursa regulata de transport persoane Roman Bruxelles cu plecari zilnice atat din tara cat si din afara, cu Bilete ieftine.

Curse microbuz Roman Bruxelles Belgia

Cele doua curse de transport persoane Roman Bruxelles si Bruxelles Roman, puse la dispozitia turistilor si a persoanelor aflate in interes de serviciu se realizeaza prin trasee sigure intre cele mai importante orase reusind sa conectam intrega populatie indiferent de mediu, urban sau rural.

Bilet microbuz Roman Bruxelles Belgia

Se admit GRATUIT la fiecare bilet Roman Bruxelles bagaj in limita a 40 kg plus un bagaj de mana.

REDUCERI de preturi pentru biletul de microbuz Roman Bruxelles

De ce noi?

– Transport persoane Roman Bruxelles si Bruxelles Roman este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.

– Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta Roman Bruxelles si Bruxelles Roman

– Siguranta si confort la transport persoane Roman Bruxelles si Bruxelles Roman.

Roman Bruxelles Belgia

Bruxelles  este capitala Belgiei

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Roman Bruxelles Belgia

Plecari din Roman catre Bruxelles cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Roman Bruxelles, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari