Roznov Belgia transport persoane/AlexEuroTour

Transport persoane  Roznov Belgia si Belgia Roznov la adresa zilnic

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Roznov Belgia / Belgia Roznov

Calatoriti rapid  in fiecare zi tur-retur la adresa!

Telefon -Rezervari

0762280240  -0756833674

www.alexeurotour.ro

transport persoane Roznov Belgia

 

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Roznov Belgia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

 

Plecarile pt cursa Roznov Belgia sunt de la  Statie – 11:30 .Preluarile de persoane din Belgia pentru Roznov se fac de la adresa.

Reduceri si avantaje pentru transport persoane Roznov Belgia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Roznov Belgia si retur sunt incluse 50 kg bagaj.

Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.

De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie  la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.
In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.

Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei

Serviciile de transport persoane  Belgia se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Belgia este tara mica, bogata in orase medievale, catedrale gotice si castele vechi.

 

SOSIRI SI PLECARI – Roznov Belgia

Bruxelles – Liege – Hasselt – Genk – Namur – Charleroi – La Louviere – Leuven – Lier – Antwertep – Gent – Waregem – Ieper – Kortjirk – Roeselare

.Tariful este valabil in momentul accesarii informatiei si poate suferi modificari .

Rezervari