Sibiu Belgia transport persoane /AlexEuroTour

Transport persoane  Sibiu Belgia si Belgia Sibiu la adresa zilnic

Plecarile pt cursa Sibiu Belgia sunt de la Gara      15:00 

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Sibiu Belgia / Belgia Sibiu ,Calatoriti rapid si la adresa

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674  

0762-280-240 si pehttp://www.alexeurotour.ro

 

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Sibiu Belgia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje..Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

 

 

Transport persoane Sibiu Belgia

Transport persoane Sibiu Belgia

Reduceri si avantaje pentru transport persoane Sibiu Belgia 

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului.

In pretul biletului  sunt incluse 50 kg bagaj. Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie  la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Pentru ca serviciile noastre de   sa fie unele profesionale, pasagerul va trebui sa respecte anumiti pasi pentru a-si asigura in acelasi timp o calatorie placuta, fara incidente.
In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.

Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane  se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

 

Belgia este tara mica, bogata in orase medievale, catedrale gotice si castele vechi.

 

 

SOSIRI SI PLECARI – Sibiu Belgia

Bruxelles – Liege – Hasselt – Genk – Namur – Charleroi – La Louviere – Leuven – Lier – Antwertep – Gent – Waregem – Ieper – Kortjirk – Roeselare

.Tariful  este valabil in momentul accesarii informatiei si poate suferi modificari .

Rezervari