Tulghes Belgia transport persoane /AlexEuroTour

Transport persoane Tulghes Belgia si Belgia Tulghes la adresa zilnic

Plecarile pt cursa Tulghes Belgia sunt de la Statie    15:00 

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Tulghes Belgia / Belgia Tulghes ,Autocarele si microbuzele pt transport persoane Tulghes Belgia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

 

Transport persoane Tulghes Belgia

Transport persoane Tulghes Belgia

 

 

Reduceri si avantaje pentru transport persoane Tulghes Belgia

-Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului.

-In pretul biletului pt  sunt incluse 50 kg bagaj.-Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.

-De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Belgia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.-In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.

-Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane  se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

 

Belgia este tara mica, bogata in orase medievale, catedrale gotice si castele vechi.

SOSIRI SI PLECARI – Tulghes Belgia

Bruxelles – Liege – Hasselt – Genk – Namur – Charleroi – La Louviere – Leuven – Lier – Antwertep – Gent – Waregem – Ieper – Kortjirk – Roeselare

Tariful  este valabil in momentul accesarii informatiei si poate suferi modificari .

Calatoriti rapid si la adresa

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

 0762-280-240

si pe http://www.alexeurotour.ro

Rezervari