Constanta Cehia transport persoane

Transport persoane Constanta Cehia zilnic

AlexEuroTour va ofera servicii de transport persoane Constanta Cehia la preturi rezonabile. Autocarele si microbuzele pentru transport persoane Constanta Cehia si retur, te transporta rapid, in siguranta si confort din Constanta spre Cehia , avem nevoie doar de numele localitatii dorite.Transportul de persoane are un maxim profesionalism si siguranta deplina..

Transport persoane Constanta Cehia

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

 

 

Program plecari – autocare si microbuze transport persoane Constanta Cehia

Transport persoane Cehia Constanta de la gara cu plecari zilnice

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Curse dus intors Constanta Cehia cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Cehia persoanele se preiau de la gara si se transporta rapid in siguranta si confort in Constanta Romania

Transport persoane Constanta Cehia

 

 

Program autocare si microbuze Constanta Cehia zilnic

Bilet autocar/microbuz Constanta Cehia si Cehia Constanta cu plecare in fiecare zi

 

 

Pretul biletului Constanta Cehia il aflati sunand la numerele afisate.

AlexEuroTour aplica reduceri de 10% pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat si-20% pentru copiii 1-10ani.

Transport persoane Constanta Cehia – Curse autocar

Oferim servicii de transport international Constanta Cehia de o calitate ireprosabila.Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente, la cele mai inalte standarde de siguranta, asigurate de microbuze moderne 8+1 locuri prin curse saptamanale la cele mai accesibile preturi

Transport cu microbuze Constanta Cehia zilnic

catre urmatoarele destinatii:Brno,Praga,

Curse regulate de transport persoane Constanta Cehia cu plecari zilnice atat din tara cat si din afara, cu bilete ieftine.

Curse microbuz Constanta Cehia

Cele doua curse de transport persoane Constanta Cehia si Cehia Constanta, puse la dispozitia turistilor si a persoanelor aflate in interes de serviciu se realizeaza prin trasee sigure intre cele mai importante orase reusind sa conectam intrega populatie indiferent de mediu, urban sau rural.

Bilet microbuz Constanta Cehia

Se admit GRATUIT la fiecare bilet Constanta Cehia bagaj in limita a 40 kg plus un bagaj de mana.

REDUCERI de preturi pentru biletul de microbuz Constanta Cehia

De ce noi?

– Transport persoane Constanta Cehia si Cehia Constanta este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.

– Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta Constanta Cehia si Cehia Constanta

– Siguranta si confort la transport persoane Constanta Cehia si Cehia Constanta

Constanta Cehia

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Constanta Cehia

Plecari din Constanta catre Cehia cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.Cehia este o țară fără ieșire la mare, aflată în Europa Centrală.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Constanta Cehia, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari