Targoviste Cehia transport persoane

Transport persoane Targoviste Cehia zilnic

AlexEuroTour va ofera servicii de transport persoane Targoviste Cehia la preturi rezonabile. Autocarele si microbuzele pentru transport persoane Targoviste Cehia si retur, te transporta rapid, in siguranta si confort din Targoviste spre Cehia , avem nevoie doar de numele localitatii dorite.Transportul de persoane are un maxim profesionalism si siguranta deplina..

Transport persoane Targoviste Cehia

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

 

 

Program plecari – autocare si microbuze transport persoane Targoviste Cehia

Transport persoane Cehia Targoviste de la gara cu plecari zilnice

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Curse dus intors Targoviste Cehia cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Cehia persoanele se preiau de la gara si se transporta rapid in siguranta si confort in Targoviste Romania

Transport persoane Targoviste Cehia

 

 

Program autocare si microbuze Targoviste Cehia zilnic

Bilet autocar/microbuz Targoviste Cehia si Cehia Targoviste cu plecare in fiecare zi

 

 

Pretul biletului Targoviste Cehia il aflati sunand la numerele afisate.

AlexEuroTour aplica reduceri de 10% pentru grupurile de persoane care circula in mod organizat si-20% pentru copiii 1-10ani.

Transport persoane Targoviste Cehia – Curse autocar

Oferim servicii de transport international Targoviste Cehia de o calitate ireprosabila.Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente, la cele mai inalte standarde de siguranta, asigurate de microbuze moderne 8+1 locuri prin curse saptamanale la cele mai accesibile preturi

Transport cu microbuze Targoviste Cehia zilnic

catre urmatoarele destinatii:Brno,Praga,

Curse regulate de transport persoane Targoviste Cehia cu plecari zilnice atat din tara cat si din afara, cu bilete ieftine.

Curse microbuz Targoviste Cehia

Cele doua curse de transport persoane Targoviste Cehia si Cehia Targoviste, puse la dispozitia turistilor si a persoanelor aflate in interes de serviciu se realizeaza prin trasee sigure intre cele mai importante orase reusind sa conectam intrega populatie indiferent de mediu, urban sau rural.

Bilet microbuz Targoviste Cehia

Se admit GRATUIT la fiecare bilet Targoviste Cehia bagaj in limita a 40 kg plus un bagaj de mana.

REDUCERI de preturi pentru biletul de microbuz Targoviste Cehia

De ce noi?

– Transport persoaneTargoviste Cehia si Cehia Targoviste este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.

– Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta Targoviste Cehia si Cehia Targoviste

– Siguranta si confort la transport persoane Targoviste Cehia si Cehia Targoviste

Targoviste Cehia

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Targoviste Cehia

Plecari din Targoviste catre Cehia cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.Cehia este o țară fără ieșire la mare, aflată în Europa Centrală.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Targoviste Cehia, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari