Drobeta Turnu Severin Danemarca transport persoane

Transport persoane Drobeta Turnu Severin  Danemarca la adresaDrobeta Turnu Severin Danemarca transport persoane

AlexEuroTour ofera servicii de transport persoane Drobeta Turnu Severin Danemarca la preturi avantajoase.Autocarele si microbuzele te transporta rapid, in siguranta si confort din Romania spre Italia oferind doar codul postal sau numele localitatii dorite.

.Transportul de persoane au un maxim profesionalism si siguranta deplina. De aceea transportul se realizeaza cu autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara, TV si Wifi.

 

Transport persoaneDrobeta Turnu Severin Danemarca si retur

Alex Euro Tour va asigura transport persoane Drobeta Turnu Severin Danemarca si retur la preturi convenabile . Autocarele si microbuzele sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat , dvd, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului.

 

Transport persoane Drobeta Turnu Severin Danemarca

Curse autocar si microbuz Romania  Danemarca

Bilete autocar si microbuz

 

Drobeta Turnu Severin Danemarca transport persoaneGrupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la transport persoane Romania Danemarca si copii intre 2 si 10 ani , iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemenea o reducere de 10% din pretul biletului .In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie pentru transport persoane la cele mai mici preturi.

 

 

Transport din Drobeta Turnu Severin  spre Dnemarca si retur  –

 

De ce noi?

1. Transport persoane Drobeta Turnu Severin Danemarca si retur este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.
2. Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane
3. Siguranta si confort la transport persoane

 

 

SOSIRI SI PLECARI – Drobeta Turnu Severin Danemarca

Danemarca , oficial Regatul Danemarcei , este un stat suveran din Europa de Nord

Kolding – Abenra – Esbjerg – Svendborg – Odense – Vejle – Horsens – Heming – Aarhus – Randers – Tonders – Sonderborg – Ribe – Haderslev – Verde – Nyborg – Hedensted – Grindsted –Skjern – Give – Holsttebro– Silkeborg – Viborg – Hobro – Struer – Copenhaga

 

 

Transport  persoane Drobeta Turnu Severin Danemarca si retur

Daca iti doresti sa pornesti la drum si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.–

– Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

 

Pentru orice relatii si rezervari nu ezitati sa ne cotactati la telefon:

0762280240

 0756833674