Roznov Danemarca transport persoane autocar

Transport persoane Roznov Danemarca si Danemarca Roznov la adresa zilnic

Plecarile pt cursa Roznov Danemarca sunt de la Statie – 11:30 

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Roznov Danemarca / Danemarca Roznov ,calatoriti rapid si la adresa. Autocarele si microbuzele pt transport persoane Roznov Danemarca sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

 

transport persoane Roznov Danemarca

transport persoane Roznov Danemarca

 

.Reduceri si avantaje pentru transport persoane

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport,copii intre 2 si 10 ani au reducere de 3o% din pretul biletului. In pretul biletului  sunt incluse 50 kg bagaj.  Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi,   In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.

Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.  Serviciile de transport persoane  se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

 

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

 Pentru orice relatii si rezervari  apelati cu incredere la numerele noastre de telefon:

0762280240

-0756833674 si  pe

 http://www.alexeurotour.ro

 

Danemarca este o tara abundenta in sate si orase pitoresti, castele si monumente istorice si regiuni de coasta ce variaza de la plaje largi cu nisip pana la golfulete .

 

 SOSIRI SI PLECARI – Roznov Danemarca

Kolding – Abenra – Esbjerg – Svendborg – Odense – Vejle – Horsens – Heming – Aarhus – Randers – Tonders – Sonderborg – Ribe – Haderslev – Verde – Nyborg –

Hedensted – Grindsted –Skjern – Give – Holsttebro  – Silkeborg – Viborg – Hobro – Struer – Copenhaga

Tariful afisat este valabil in momentul accesarii informatiei si poate suferi modificari .

Rezervari