Adjud Elvetia transport persoane cu autocar

Transport persoane  Adjud Elvetia si Elvetia Adjud

Plecarile pt cursa Adjud Elvetia sunt de la Monument

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Adjud Elvetia / Elvetia Adjud ,calatoriti rapid  in zilele de, Marti,Joi si Vineri cu retur   Duminica

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Adjud Elvetia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.  Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Transport persoane Adjud Elvetia

 

Reduceri si avantaje pentru transport persoane Adjud Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului  sunt incluse 50 kg bagaj. Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.   De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Transport persoane Romania Elvetia presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea  AlexEuro Tour foloseste autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.

Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.  Serviciile de transport persoane  Elvetia se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Elvetia este o destinatie turistica stilata, ce va ofera statiuni de schi moderne, precum Zermatt, Verbier, St. Moritz si trasee pentru drumetii, vara .

 

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

SOSIRI SI PLECARI – Adjud Elvetia

Konstantz – Winterthur – ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Berna – Thun – Engelberg – Zug – Luzern – Coira


Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

Rezervari