Alba Iulia Elvetia transport persoane cu autocar

Transport persoane Alba Iulia Elvetia si Elvetia Alba Iulia

Plecarile pt cursa Alba Iulia Elvetia sunt de la Gara

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Alba Iulia Elvetia / Elvetia Alba Iulia ,calatoriti rapid a in zilele de,Marti, Joi si Vineri cu retur  Duminica.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Alba Iulia Elvetia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane Alba Iulia Elvetia si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Transport persoane Alba Iulia Elvetia

 

Plecari din Alba Iulia spre Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt Elvetia si retur sunt incluse 50 kg bagaj.Puteti solicita informatii  despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie  la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Curse autocar Alba Iulia Elvetia

Elveția , denumită complet Confederația Elvețiană , este o republică federală formată din 26 de cantoane autonome. Vechea capitala Berna este o locatie ideala pentru plimbari, cumparaturi si divertisment folcloric, in vreme ce Zurich este neintrecut in ceea ce priveste arta, creatia si viata de noapte, ce variaza de la concerte de opera si spectacole de teatru, pana la baruri de noapte stilate Romania Elvetia .

. Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240 si pe www.alexeurotour.ro

PLECARI spre Elvetia din Alba Iulia

Konstantz – Winterthur – ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Berna  Thun – Engelberg – Zug –  Coira

 

Rezervari