Alesd Elvetia transport persoane

Transport persoane Alesd Elvetia si Elvetia Alesd la adresa

Plecarile pt cursa Alesd Elvetia sunt de la Centru – 22:00

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Alesd Elvetia / Elvetia Alesd ,calatoriti rapid si la adresa in zilele de,Marti, Joi si Vineri cu retur  Duminica.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Transport persoane Alesd Elvetia

Curse autocar Alesd Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt  sunt incluse 50 kg bagaj.Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.

Plecari din Alesd spre Elvetia

Elveția , denumită complet Confederația Elvețiană , este o republică federală formată din 26 de cantoane autonome . Vechea capitala Berna este o locatie ideala pentru plimbari, cumparaturi si divertisment folcloric, in vreme ce Zurich este neintrecut in ceea ce priveste arta, creatia si viata de noapte, ce variaza de la concerte de opera si spectacole de teatru, pana la baruri de noapte stilate Romania Elvetia .

. Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

Transport persoane Elvetia Alesd de la domiciliu

Program plecari Elvetia Alesd:

– plecari din Elvetia:  Duminica

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Alesd Elvetia / Elvetia Alesd va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240  

PLECARI spre Elvetia din– Alesd

Konstantz – Winterthur – ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Berna  Thun – Engelberg – Zug –  Coira


 Transport persoane Romania Elvetia Transport persoane Romania Belgia Transport persoane Romania Suedia Transport persoane Romania Norvegia Romania Elvetia transport persoane

Plecare catre orasele……Numai Joi

AarauLuzernZug
BadenLyssZurich
BaselOlten 
Bern Solothurn 
Biel/BienneSpiez 
 BulleSt. Gallen 
BurgdorfThun 
FribourgUster 
KonstanzVevey 
LausanneWil 
LiestalWinterthur

Rezervari