Botosani Elvetia transport persoane

Transport persoane  Botosani Elvetia si Elvetia Botosani

Plecarile pt cursa Botosani Elvetia sunt de la Peco Omv

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Botosani Elvetia / Elvetia Botosani ,calatoriti rapid  in zilele de,Marti, Joi si Vineri cu retur Duminica.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Botosani Elvetia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Transport persoane Botosani Elvetia

 

 

Curse autocar Botosani Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane sunt incluse 50 kg bagaj.  Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.

De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la  cele mai mici preturi.In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.  Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.Serviciile de transport persoane  se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Plecari din Botosani spre Elvetia

presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea , AlexEuro Tour foloseste autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.

 

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

PLECARI spre Elvetia din Botosani

Konstantz – Winterthur – ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Berna Thun – Engelberg – Zug – Luzern – Coira

 

Rezervari