Cluj Napoca Elvetia transport persoane

Transport persoane Cluj Napoca Elvetia si retur

Plecarile pt cursa Cluj Napoca Elvetia sunt de la Bila Manastur

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Cluj Napoca Elvetia / Elvetia Cluj Napoca ,calatoriti rapid si la adres in zilele de , Marti,Joi si Vineri cu retur Duminica.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane Cluj Napoca Elvetia si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

 

 

Transport Cluj Napoca Elvetia

Curse autocar  Cluj Napoca Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului  sunt incluse 40 kg bagaj. Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa  Elvetia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane  se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

PLECARI spre Elvetia din Cluj Napoca

Elveția are  capitala federală la Berna/    Țara se situează în partea de vest a Europei Centrale,unde se învecinează cu Germania la nord, cuFranta la vest, cu Italia la sud, și cu Austria și Liechtenstein la est.Elveția este una dintre cele mai bogate țări din lume

Konstantz – Winterthur – ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Berna – Fribourg –Thun – Engelberg – Zug –

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Plecare catre orasele……Numai Joi

AarauLuzernZug
BadenLyssZurich
BaselOlten 
Bern Solothurn 
Biel/BienneSpiez 
 BulleSt. Gallen 
BurgdorfThun 
FribourgUster 
KonstanzVevey 
LausanneWil 
LiestalWinterthur

 

Rezervari