Dorohoi Elvetia transport persoane autocar

Transport  persoane Dorohoi Elvetia

Plecarile pt cursa Dorohoi Elvetia sunt de la Sens giratoriu centru – 9:00

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Dorohoi Elvetia / Elvetia Dorohoi ,calatoriti rapid si la adresa in zilele de ,Marti, Joi si Vineri cu retur   Duminica.  Autocarele si microbuzele pt transport persoane Dorohoi Elvetia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

 

Transport persoane Dorohoi Elvetia

Curse autocar Dorohoi Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului. In pretul biletului pt transport persoane Elvetia si retur sunt incluse 10 kg bagaj.  Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.

De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Dorohoi Elvetia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.
In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.  Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.

Plecari din Dorohoi spre Elvetia

Elveția este o republică federală formată din 26 cantoane autonome , cu capitala federală la Berna.St. Moritz si trasee pentru drumetii, vara . Vechea capitala Berna este o locatie ideala pentru plimbari, cumparaturi si divertisment folcloric, in vreme ce Zurich este neintrecut in ceea ce priveste arta, creatia si viata de noapte, ce variaza de la concerte de opera si spectacole de teatru, pana la baruri de noapte stilate Romania Elvetia .

PLECARI spre Elvetia din–– Dorohoi

Konstantz – Winterthur – ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Berna –  – Thun – Engelberg – Zug

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

 

Plecare catre orasele……Numai Joi

AarauLuzernZug
BadenLyssZurich
BaselOlten 
Bern Solothurn 
Biel/BienneSpiez 
 BulleSt. Gallen 
BurgdorfThun 
FribourgUster 
KonstanzVevey 
LausanneWil 
LiestalWinterthur


Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

Rezervari