Fagaras Elvetia transport persoane

Transport persoane  Fagaras Elvetia si retur

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Fagaras Elvetia / Elvetia Fagaras ,calatoriti rapid  in zilele de, Marti,Joi si  Vineri cu retur Duminica.

Plecarile pt cursa Fagaras Elvetia sunt de la Gara Preluarile de persoane din Elvetia pentru Fagaras se fac de la adresa.

Transport persoane Fagaras Elvetia

 

Curse autocar Fagaras Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Elvetia si retur sunt incluse 40 kg bagaj.  Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Fagaras Elvetia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Curse microbuz Fagaras Elvetia

Pentru ca serviciile noastre de transport persoane Fagaras Elvetia  sa fie unele profesionale, pasagerul va trebui sa respecte anumiti pasi pentru a-si asigura in acelasi timp o calatorie placuta, fara incidente.

In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.

Plecari din Fagaras spre Elvetia

presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea  AlexEuro Tour foloseste autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.

Elveția este o republică federală formată din 26 cantoane autonome , cu capitala federală la Berna.

PLECARI spre Elvetia din–Fagaras

Konstantz – Winterthur – ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Berna  Thun – Engelberg – Zug –

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Plecare catre orasele……Numai Joi

AarauLuzernZug
BadenLyssZurich
BaselOlten 
Bern Solothurn 
Biel/BienneSpiez 
 BulleSt. Gallen 
BurgdorfThun 
FribourgUster 
KonstanzVevey 
LausanneWil 
LiestalWinterthur

 

Rezervari