Galati Elvetia transport persoane autocar

Transport persoane Galati Elvetia

Plecarile pt cursa Galati Elvetia sunt de la Mc Donalds   5:30

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Galati Elvetia / Elvetia Galati ,calatoriti rapid si la adresa in zilele deMarti, Joi ,Viner cu retur  Duminica.  Autocarele si microbuzele pt transport persoane Galati Elvetia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane Galati Elvetia si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Galati Elvetia transport persoane

Galati Elvetia transport persoane

 

Reduceri si avantaje pentru transport persoane Galati Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Galati Elvetia si retur sunt incluse 50 kg bagaj.  Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.     De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Galati Elvetia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.   Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.

Transport persoane Romania Elvetia presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea  AlexEuro Tour foloseste autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.

Elvetia este o destinatie turistica stilata, ce va ofera statiuni de schi moderne, precum Zermatt, Verbier, St. Moritz si trasee pentru drumetii, vara .

 

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

SOSIRI SI PLECARI – Galati Elvetia

Konstantz – Winterthur – ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Berna  Thun – Engelberg – Zug – Luzern – Coira


Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

Rezervari