Gilau Elvetia transport persoane

Transport persoane  Gilau Elvetia si Elvetia Gilau la adresa

Plecarile pt cursa Gilau Elvetia sunt de la Statie

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Gilau Elvetia / Elvetia Gilau ,calatoriti rapid si la adresa in zilele de,Marti, Joi si Vineri cu retur  Duminica.   Autocarele si microbuzele pt transport persoane Gilau Elvetia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

.Transport persoane Gilau Elvetia

 

Transport persoane Gilau Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Elvetia si retur sunt incluse 40 kg bagaj.     Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Elvetia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.     In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.   Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.  Serviciile de transport persoane Gilau Elvetia se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Transport persoane Romania Elvetia presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea AlexEuro Tour foloseste autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.

Elvetia este o destinatie turistica stilata, ce va ofera statiuni de schi moderne, precum Zermatt, Verbier, St. Moritz si trasee pentru drumetii, vara .

 

                                           Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

 

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

SOSIRI SI PLECARI – Gilau Elvetia

Konstantz – Winterthur – ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Berna  Thun – Engelberg – Zug – Luzern – Coira

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

Rezervari