Gura Humorului Elvetia transport persoane

Transport Gura Humorului  Elvetia si Elvetia Gura Humorului

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Gura Humorului  Elvetia / Elvetia Gura Humorului  ,calatoriti rapid  in zilele de Marti,Joi si Vineri cu retur Duminica.

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Gura Humorului  Elvetia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

 

Imagine similară

Reduceri si avantaje pentru transport persoane Gura Humorului  Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport Gura Humorului  Elvetia, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului  sunt incluse 50 kg bagaj.Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.

De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Gura Humorului Elvetia la cele mai mici preturi,Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.

Serviciile de transport persoane  Elvetia se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

 

Elvetia este o destinatie turistica stilata, ce va ofera statiuni de schi moderne, precum Zermatt, Verbier, St. Moritz si trasee pentru drumetii, vara .Vechea capitala Berna este o locatie ideala pentru plimbari, cumparaturi si divertisment folcloric, in vreme ce Zurich este neintrecut in ceea ce priveste arta,creatia si viata de noapte, ce variaza de la concerte de opera si spectacole de teatru, pana la baruri de noapte stilate Romania Elvetia .

 

Transport persoane Romania Elvetia presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea AlexEuro Tour foloseste autocare de ultima generatie dotatecu sisteme de siguranta suplimentara. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane din Romania spre Elvetia cu autocarul.

 

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

 

SOSIRI SI PLECARI

Konstantz – Winterthur – ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Bern – Thun – Engelberg – Zug – Luzern – Coira

Rezervari