Huedin Elvetia transport persoane

Transport persoane  Huedin Elvetia si Elvetia Huedin

 

Cursele spre Elvetia se efectueaza in zilele de marti,joi,vineri.

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Huedin Elvetia / Elvetia Huedin ,calatoriti rapid si la adresa in zilele de marti,joi,vineri. cu retur   Joi si Duminica.  Autocarele si microbuzele pt transport persoane Elvetia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Transport persoane  Huedin Elvetia

Curse autocar Huedin Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.  In pretul biletului pt transport persoane Huedin Elvetia si retur sunt incluse 40 kg bagaj.  Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.  De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Elvetia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Pentru ca serviciile noastre de transport persoane Huedin Elvetia  sa fie unele profesionale, pasagerul va trebui sa respecte anumiti pasi pentru a-si asigura in acelasi timp o calatorie placuta, fara incidente.In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.  Aveti obligatia, in caliItate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.

Plecari din Huedin spre Elvetia

presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea  AlexEuro Tour foloseste autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.Elvetia   este o republică federală  si o destinatie turistica stilata, ce va ofera statiuni de schi moderne, precum Zermatt, Verbier, St. Moritz si trasee pentru drumetii, vara .

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

PLECARI spre Elvetia din––Huedin

Konstantz – Winterthur – ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Berna– Thun – Engelberg – Zug – Luzern – Coira

Rezervari