Iasi Elvetia transport persoane la adresa

Transport persoane  Iasi Elvetia si retur

Plecarile pt cursa Iasi Elvetia sunt de la  Gara
AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Iasi Elvetia / Elvetia Iasi ,calatoriti rapid  in zilele de  Marti,Joi si Vineri cu retur   Duminica.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

 

.

Transport persoane Iasi Elvetia

Curse autocar Iasi Elvetia si Elvetia Iasi

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Iasi Elvetia si retur sunt incluse 40 kg bagaj. Puteti solicita informatii  despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa  Elvetia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact .

Plecari din Iasi spre Elvetia

Elvetia este o destinatie turistica stilata, ce va ofera statiuni de schi moderne, precum Zermatt, Verbier, St. Moritz si trasee pentru drumetii, vara . Vechea capitala Berna este o locatie ideala pentru plimbari, cumparaturi si divertisment folcloric, in vreme ce Zurich este neintrecut in ceea ce priveste arta, creatia si viata de noapte, ce variaza de la concerte de opera si spectacole de teatru, pana la baruri de noapte stilate Romania Elvetia .

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

Pentru mai multe detalii referitoare la transport  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

 PLECARI spre Elvetia din Iasi

Elvetia-cu capitala federală la Berna

Konstantz – Winterthur – ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Berna Thun – Engelberg – Zug – Luzern – Coira

 

Rezervari