Negresti Elvetia transport persoane cu autocar

Transport persoane Negresti Elvetia si Elvetia Negresti la adresa

Plecarile pt cursa Negresti Elvetia sunt de la Centru

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Negresti Elvetia / Elvetia Negresti ,calatoriti rapid si la adresa in zilele de  Marti,Joi si Vineri cu retur  Duminica.

Transport persoane Negresti Elvetia

Transport persoane Negresti Elvetia

 

Reduceri si avantaje pentru transport persoane Negresti Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Elvetia si retur sunt incluse 50 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Negresti Elvetia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.  Pentru ca serviciile noastre de transport persoane Negresti Elvetia  sa fie unele profesionale, pasagerul va trebui sa respecte anumiti pasi pentru a-si asigura in acelasi timp o calatorie placuta, fara incidente.

In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.  Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane pentru Elvetia se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

 

Transport persoane Romania Elvetia presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea  AlexEuro Tour foloseste autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.

Elvetia este o destinatie turistica stilata, ce va ofera statiuni de schi moderne, precum Zermatt, Verbier, St. Moritz si trasee pentru drumetii, vara .

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

SOSIRI SI PLECARI –Negresti  Elvetia

Konstantz – Winterthur – ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Berna – Thun – Engelberg – Zug – Luzern – Coira

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!


 Transport persoane si retur prin AlexEuro Tour cu autocare moderne si la cele mai bune preturi .

Rezervari