Onesti Elvetia transport persoane

Transport persoane Onesti Elvetia si retur

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Onesti Elvetia / Elvetia Onesti,calatoriti rapid  in zilele de, Marti,Joi si  Vineri cu retur Duminica.

Plecarile pt cursa Onesti Elvetia sunt de la Gara Preluarile de persoane din Elvetia pentru Onesti se fac de la adresa.

Transport persoane Onesti Elvetia

Reduceri si avantaje pentru transport persoane

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Elvetia si retur sunt incluse 50 kg bagaj.  Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Onesti Elvetia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.   Pentru ca serviciile noastre de transport persoane Onesti Elvetia  sa fie unele profesionale, pasagerul va trebui sa respecte anumiti pasi pentru a-si asigura in acelasi timp o calatorie placuta, fara incidente.

In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.Transport persoane Romania Elvetia presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea  AlexEuro Tour foloseste autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.

Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.

Elvetia este o destinatie turistica stilata, ce va ofera statiuni de schi moderne, precum Zermatt, Verbier, St. Moritz si trasee pentru drumetii, vara .

 

                          Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

SOSIRI SI PLECARI – Onesti Elvetia

Konstantz – Winterthur – ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Berna  Thun – Engelberg – Zug –  – Coira

 

Rezervari