Pascani Elvetia transport persoane

Transport persoane  Pascani Elvetia

Plecarile pt cursa Pascani Elvetia sunt de la Petrom

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Pascani Elvetia / Elvetia Pascani ,calatoriti rapid  in zilele de Marti,Joi si Vineri cu retur  Duminica.

Bilete autocar Pascani Elvetia

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Pascani Elvetia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

 transport persoane Bucuresti Elvetia

Curse autocar Pascani Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.

In pretul biletului pt transport persoane Pascani Elvetia si retur sunt incluse 50 kg bagaj. Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.  De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi,
In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.

Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane  se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Plecari din Pascani spre Elvetia

presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea  AlexEuro Tour foloseste autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.

 

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

PLECARI spre Elvetia din Pascani

Konstantz – Winterthur – ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Berna  Thun – Engelberg – Zug – Luzern – Coira

 

Rezervari