Piatra Neamt Elvetia transport persoane

Transport persoane Piatra Neamt Elvetia si retur 

Transport persoane Piatra Neamt Elvetia

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Piatra Neamt Elvetia / Elvetia Piatra Neamt ,calatoriti rapid in zilele de Marti, Joi si Vineri cu retur Duminica.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Piatra Neamt Elvetia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

 

Bilete autocar Piatra Neamt Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.  In pretul biletului pt transport persoane Piatra Neamt Elvetia si retur sunt incluse 40 kg bagaj.  Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.    De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la  cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete..Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane  Elvetia se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Curse autocar Piatra Neamt Elvetia

presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea AlexEuro Tour foloseste autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.

 

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

Transport persoane si retur prin AlexEuro Tour cu autocare si microbuze moderne

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

PLECARI spre Elvetia din Piatra Neamt

Elveția este o republică federală formată din 26 cantoane autonome , cu capitala federală la Berna.

Konstantz – Winterthur – ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Berna  Thun – Engelberg – Zug – Luzern – Coira

 

Rezervari