Roman Elvetia transport persoane

Transport  persoane Roman Elvetia si Elvetia Roman

Plecarile pt cursa Roman Elvetia sunt de la Gara

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Roman Elvetia / Elvetia Roman ,calatoriti rapid  in zilele de ,Marti, Joi ,Vineri  cu retur  Duminica. Autocarele si microbuzele pt transport persoane Roman Elvetia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, sacaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane Elvetia si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

.

Transport persoane Roman Elvetia

Curse autocar Roman Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Roman Elvetia si retur sunt incluse 50 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Romania  Elvetia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane pentru Romania Elvetia se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente

Plecari din Roman spre Elvetia

.Transport persoane Romania Elvetia presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea AlexEuro Tour foloseste autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.

Elveția , denumită complet Confederația Elvețiană , este o republică federală formată din 26 de cantoane autonome

Plecare catre orasele……Numai Joi

AarauLuzernZug
BadenLyssZurich
BaselOlten 
Bern Solothurn 
Biel/BienneSpiez 
 BulleSt. Gallen 
BurgdorfThun 
FribourgUster 
KonstanzVevey 
LausanneWil 
LiestalWinterthur

Transport persoane Elvetia Romania de la domiciliu

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

PLECARI spre Elvetia din-Roman

Konstantz – Winterthur – ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Berna  Thun – Engelberg – Zug –

 

Rezervari