Roznov Elvetia transport persoane cu autocar

Transport persoane  Roznov Elvetia si Elvetia Roznov la adresa

Plecarile pt cursa Roznov Elvetia sunt de la Statie

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Roznov Elvetia / Elvetia Roznov ,calatoriti rapid si la adresa in zilele de,Marti , Joi si Vineri cu retur Duminica.  Autocarele si microbuzele pt transport persoane Elvetia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Transport persoane Roznov Elvetia

 Reduceri si avantaje pentru transport persoane

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Roznov Elvetia si retur sunt incluse 40 kg bagaj.  Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.  De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Elvetia la cele mai mici preturi

In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Roznov Elvetia se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Transport persoane Romania Elvetia presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea AlexEuro Tour foloseste autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

 

contact si rezervari bilete.

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Elvetia / Elvetia Roznov va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

SOSIRI SI PLECARI – Roznov Elvetia

Konstantz – Winterthur – ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Berna  – Thun – Engelberg – Zug – Luzern – Coira


 Transport persoane Romania Elvetia  Transport persoane Romania Belgia   Transport persoane Romania Suedia    Transport persoane Romania Anglia     Romania Elvetia transport persoane-la adresa

Rezervari