Sibiu Elvetia transport persoane la adresa

Transport  persoane Sibiu Elvetia

Plecarile pt cursa Sibiu Elvetia sunt de la Gara

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Sibiu Elvetia / Elvetia Sibiu ,calatoriti rapid  in zilele de Marti,Joi si Vineri cu retur   Duminica.

Transport  persoane Sibiu Elvetia

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Sibiu Elvetia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane Sibiu Elvetia si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Transport persoane Sibiu Elvetia

.Curse autocar Sibiu Elvetia si Elvetia Sibiu

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Romania Elvetia si retur sunt incluse 40 kg bagaj.  Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Romania Elvetia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Curse microbuz Sibiu Elvetia

Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Sibiu Elvetia se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Transport persoane Romania Elvetia presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea  AlexEuro Tour foloseste autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.

Plecari din Sibiu spre Elvetia.

Elveția , denumită complet Confederația Elvețiană , este o republică federală formată din 26 de cantoane autonome.

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

PLECARI spre Elvetia din– Sibiu

Konstantz – Winterthur – ST. Gallen – Basel – Aarau –Zurich Biel – Berna Thun – Engelberg – Zug – Luzern – Coira

Rezervari