Targu Frumos Elvetia transport persoane la adresa

Transport persoane  Targu Frumos Elvetia si Elvetia Targu Frumos

Plecarile pt cursa Targu Frumos Elvetia sunt de la Peco OMV piata

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Targu Frumos Elvetia / Elvetia Targu Frumos ,calatoriti rapid si la adresa in zilele de Marti, Joi si Vineri cu retur   Joi si Duminica.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Targu Frumos Elvetia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Transport persoane Targu Frumos Elvetia

 

Curse  microbuz Targu Frumos Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.  In pretul biletului  sunt incluse 50 kg bagaj.  Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.  De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la  cele mai mici preturi,.

In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.

Transport persoane Targu Frumos Elvetia

presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea AlexEuro Tour foloseste autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.

Elveția denumită complet Confederația Elvețiană , este o republica federala, cu capitala federală la Berna.

 

. Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

SOSIRI SI PLECARI – Targu Frumos Elvetia

Konstantz – Winterthur – ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Berna  – Thun – Engelberg – Zug – Luzern – Coira

 

Rezervari