Targu Neamt Elvetia transport persoane

Transport persoane Targu Neamt Elvetia

Transport persoane Targu Neamt Elvetia

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Targu Neamt Elvetia / Elvetia Targu Neamt ,calatoriti rapid in zilele de Marti, Joi si Vineri cu retur Duminica.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Targu Neamt Elvetia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

 

Bilete autocar Targu Neamt Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului. In pretul biletului pt transport persoane Piatra Neamt Elvetia si retur sunt incluse 40 kg bagaj. Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete..Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Elvetia se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Curse autocar Targu Neamt Elvetia

presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea AlexEuro Tour foloseste autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.

 

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

Transport persoane si retur prin AlexEuro Tour cu autocare si microbuze moderne

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

PLECARI spre Elvetia din Targu Neamt

Elveția este o republică federală formată din 26 cantoane autonome , cu capitala federală la Berna.

Konstantz – Winterthur – ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Berna Thun – Engelberg – Zug – Luzern – Coira

Rezervari